Mete efter siamesisk karp i Thailand

Förra veckan bestämde jag och min lillebror för att åka och fiska i Hua Hin. Vi åkte till dammen runt 12-tiden på dagen.  Det var runt 29 grader. Det blåste inte särskilt mycket, och det nappade bra.

Efter tolvtiden när vi fått ut alla 4 spöna så började fisket ganska segt, men runt tvåtiden började det nappa bättre. Vi fick några mindre pacus och en kattfisk. Klockan tickade på och runt femtiden, när solen började gå ner, precis då började linan lösas ut. Från början kände jag faktist inte att det var en bättre fisk, men ju längre in jag fick fisken desto mer började karpen gå igen. Det var en redig fight med fisken, som varade runt tolv minuter. När vi väl fått in den i nätet så ville den inte riktigt vara med på kort. Men det var en sjukt kul upplevelse att få fånga en sån här stor siamesisk karp.

One thought on “Mete efter siamesisk karp i Thailand”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *